تا زمانی که ماشین شما خراب نشده‌باشد، متوجه قسمت‌هایی که خراب شده‌اند، نمی‌شوید. امروزه باتوجه‌به افزایش ماشین در خانواده‌ها و اهمیت آن در زندگی روزمره، باید بیش‌ازپیش حواسمان به خودرو خودمان باشد؛ چرا که از آن برای رانندگی برای رساندن فرزندان خود به مدرسه، رانندگی به محل کار، تهیه مواد غذایی، سفر در سراسر شهر و حتی موارد دیگر استفاده می‌کنید؛ بنابراین وقتی ناگهان با روشن نشدن خودرو خود مواجه می‌شوید، مشکلات زیادی برای شما ایجاد می‌شود.
دلایل زیادی برای روشن نشدن ماشین شما وجود دارد، اما برخی از آن‌ها بیشتر از بقیه اتفاق می‌افتند. در ادامه این مقاله به دلایل متداول برای روشن نشدن خودرو شما و توصیه‌هایی برای اطمینان از اینکه ماشین شما در بهترین حالت خود باقی می‌ماند، می‌پردازیم. ضمناً در صورت خرابی و روشن نشدن خودرو شما در طول سفر یا خیابان، می‌توانید بدون دردسر ماشین خود را به  امداد خودرو همدان بسپارید تا به بهترین نحو ممکن ماشین شما را تعمیر کنند.

دلایل-روشن-نشدن-خودرو

دلایل روشن نشدن خودرو کدامند؟

یک مکانیک در پاسخ به سؤال دلایل روشن نشدن خودرو کدامند؟ می‌تواند جواب‌ها و دلایل زیادی را داشته‌باشد. اما همان‌طور که گفتیم ما در این مقاله دلایلی را که بیشتر از بقیه در روشن نشدن خودرو تأثیر گذار هستند را برای شما آماده کرده‌ایم:

  1. استارت خوردن و روشن نشدن خودرو
  2. خراب یا تمام شدن باتری
  3. خراب‌شدن سوئیچ احتراق
  4. خراب‌شدن استارت ماشین
  5. گرفتگی فیلتر بنزین
  6. خالی‌شدن مخزن بنزین یا گاز

در ادامه هر یک از این دلایل را به‌صورت جداگانه برای شما به طور کامل بررسی کرده‌ایم. امید است که بعد از خواندن مقاله، از مشکلات احتمالی جلوگیری نمایید.

استارت خوردن و روشن نشدن خودرو

برای بررسی این مورد که اکثر رانندگان با آن مواجه می‌شوند، باید ببینیم که بعد از چرخاندن سوییچ چه اتفاقی می‌افتد که ماشین روشن می‌شود. در هنگام استارت زدن، سوخت و هوا با یکدیگر مخلوط شده و به‌واسطه یک نیروی مکانیکی متراکم می‌شوند؛ در این لحظه یک جرقه برای اشتعال سوخت و هوا تولید شده و سپس پیستون‌های درون سیلندر برای حداقل ۱۰۰ دور در دقیقه به حرکت در می‌آیند.
باتوجه‌به این گفته‌ها می‌توان گفت که دلیل استارت خوردن و روشن نشدن خودرو، عدم سوخت‌رسانی مناسب، خالی بودن باک بنزین، آسیب‌دیدن کاربراتور یا انژکتور، معیوب بودن سیستم احتراق (شمع، وایر و کوئل)، خراب‌شدن سنسور ضربه و روغن‌موتور نامناسب می‌تواند باشد. روغن‌موتور نامناسب بیشتر در فصل‌های سرد باعث روشن نشدن ماشین در صبح می‌شود و دلیل آن، ناتوانی در روان‌سازی لازم برای به حرکت در آوردن قطعات متحرک داخل موتور است.

استارت-خوردن-و-روشن-نشدن

خراب یا تمام شدن باتری

باتری خالی رایج‌ترین دلیل روشن نشدن ماشین شما است. باتری چیزی است که خودرو برای تأمین برق کل خودرو و اجزای الکتریکی (مانند چراغ‌ها، رادیو و غیره) استفاده می‌کند. درحالی‌که خودرو در حال کار است، دینام باتری را شارژ می‌کند. اگر باتری به‌اندازه کافی شارژ نشود، نمی‌توانید ماشین را روشن یا از هیچ قطعه الکتریکی استفاده کنید. به دلایل زیر باتری شما تمام یا خراب می‌شود:

برخی از علائم رایج نیز عبارت‌اند از:

با تعویض باتری یا دینام، تمیز کردن اتصالات، یا اینکه استفاده از تکنسین‌های باتجربه امداد باتری همدان می‌توانید مشکل ماشین خود را حل کنید.

خراب‌شدن سوئیچ احتراق

اگر مطمئن هستید که باتری ماشین شما به‌درستی کار می‌کند، اما ماشین شما در چندین تلاش با استارت زدن روشن نمی‌شود، ممکن است که سوئیچ احتراق مشکل داشته‌باشد. می‌توانید با روشن‌کردن چراغ‌های جلو مطمئن شوید که باتری ماشین شما به‌درستی کار می‌کند؛ ولیکن باتوجه‌به روشن نشدن خودرو، نمی‌تواند برق استارت را تأمین کند که نتیجه می‌گیریم سوئیچ احتراق ماشین شما دچار مشکل شده‌است. اگر در شهر همدان هستید، باتوجه‌به آدرس امداد خودرو همدان که در بلوار ملت قرار دارد، می‌توانید به‌صورت حضوری مراجعه کنید و یا این که با آن‌ها تماس بگیرید تا به کمک شما بیایند.

خراب-یا-تمام-شدن-باتری

خراب‌شدن استارت ماشین

خراب‌شدن استارت یکی از دلایل روشن نشدن خودرو شما است. استارت یک موتور الکتریکی متصل به باتری است و وظیفه آن به حرکت در آوردن موتور (یعنی پیستون‌ها، میل‌لنگ و …) است؛ هنگامی که موتور روشن می‌شود و در حرکت است، کار استارت کامل می‌شود. اگر استارت خراب باشد، وقتی کلید استارت را می‌چرخانید، موتور به‌درستی نمی‌چرخد یا ممکن است اصلاً نچرخد. اگر وقتی می‌خواهید وسیله نقلیه خود را روشن کنید صدای کلیک می‌شنوید، استارت خراب یا ضعیف می‌تواند دلیل روشن نشدن ماشین شما باشد. این بسیار شبیه به مثال خراب‌شدن سوئیچ احتراق است که در قسمت قبل آن را بررسی کردیم. برخی از علائم رایج آن عبارت‌اند از:

گرفتگی فیلتر بنزین

اگر فیلتر بنزین شما مسدود باشد، بنزین نمی‌تواند به موتور خودرو برسد. این امر باعث می‌شود که خودروی شما نتواند سوخت مورد نیاز خود را تأمین کند و در نتیجه ماشین شما خاموش می‌شود و یا این که اصلاً روشن نمی‌شود. فیلترهای بنزین باید پس از هر 15000 تا 20000 کیلومتر تعویض شوند، بنابراین دفعه بعد که خودروی خود را تعمیر یا بررسی می‌کنید، فیلترهای سوخت آن را تعویض کنید و کیلومتر ماشین را نیز به‌خاطر بسپارید تا قبل از به پایان رسیدن انقضای فیلتر بنزین، آن را سریعاً تعویض کنید تا خودروی شما دچار مشکل نشود.

گرفتگی-فیلتر-بنزین

خالی‌شدن مخزن بنزین یا گاز

اگر این دلیل روشن نشدن ماشین شما باشد، ممکن است کمی شک کنید، اما این اتفاق بیشتر از آنچه که فکر می‌کنید، رخ می‌دهد! وقتی همیشه در حال رانندگی هستید، گاهی اوقات به‌راحتی فراموش می‌کنید که باک بنزین یا مخزن گاز خودرو خود را پر کنید. راه‌حل این قسمت بسیار ساده است، بنزین بیشتری را بزنید و همیشه حواستان به چراغ بنزین و گاز باشد و در صورت روشن شدن چراغ بنزین یا چراغ گاز، بدون هیچ فکری سریعاً به نزدیک‌ترین پمپ‌بنزین یا پمپ گاز اطراف خود رفته و باک بنزین یا مخزن گاز ماشین خود را پر کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *